Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Tatlı: "Her zaman çiftçi ve üreticilerimizin yanındayız"

1128 Sayılı Afşin Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Şerif Tatlı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada çiftçilerin ve ülke tarımının destekçisi olmaya devam ettiklerini söyledi.

Çiftçilerin, ülkenin kalkınmasında önemli rolü olduğunu söyleyen 1128 Sayılı Afşin Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Şerif Tatlı, ""Tarım ve gıda üretimi, hayatımızın sürdürülebilmesi için en temel ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Yaşamımızın temelini oluşturan gıdalar soframıza kolay gelmemektedir. Tohum veya fidan olarak dikilen ürünler çiftçilerimizin alın terini de alarak soframıza ulaşmaktadır.

Çiftçilerimiz; ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde ve tükettiğimiz; ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan çiftçilerimiz; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemiz ve bölgemizdeki tarım ve hayvancılığın kalkınmasında büyük öneme sahiptir." açıklamasında bulundu.

Tarım Kredi Kooperatifi olarak her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyleyen Tatlı, şu ifadelere yer verdi:

"Bir buçuk asırdır hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri, merkez ve 17 bölge birliği, bin 625 kooperatif ve 207 hizmet bürosuyla her zaman çiftçilerimizin ve ülke tarımının destekçisi olmaya devam edecektir. Amacımız tarımsal üretimin desteklenmesi suretiyle ortaklarımızın ekonomik kalkınmasına, ülke insanının kaliteli ve sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla ulaşımını sağlamak. Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle,  kışın soğukta, yazın sıcakta fedakarca üretim yapan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, ürünlerinin bol, kazançlarının bereketli olmasını temenni ediyorum."

Editör: Haber Merkezi