Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, düzenlenen fidan dikim etkinliğinde yaptığı konuşmada, dikilen her fidanın insanlığa ve doğaya büyük fayda sağlayacağını belirtti.
Afşin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayşeana Şahan yaptığı açıklamada;
"Burada önemli olan dikilen her fidanımızı ve ağaçlandırılan sahaların tüm vatandaşlarımız tarafından sahiplenilmesi ve korunmasıdır. Diktiğimiz her ağaç bizden sonraki nesillere çok büyük faydası olacaktır. Gelecek nesillerimize doğayı en güzel şekilde teslim etmek için çalışmalıyız. Ağaçlandırma çalışmalarında emekleri geçen Göksun Orman İşletme Müdürlüğümüze ve Afşin Orman İşletme Şefliğimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Afşin Orman İşletme Şefi Emin Selbisu , gelecek nesillere daha yeşil bir Afşin bırakmak için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi;
"Hep birlikte bu hafta boyu dağıttığımız fidanları kentimize dikeceğiz, gelecek nesillere daha yeşil bir Afşin bırakacağız. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Dağıtımımız şenlik havasında devam ediyor, ilgiden çok memnunuz. Vatandaşlarımızın aldıkları fidanlara güzelce bakmalarını, büyütmelerini gelecek nesillere bırakmalarını arzu ediyoruz."
Etkinliğe,Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Serhat Çakar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürü Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdür V.Doç. Dr Tamer Rızaoğlu, Çoğulhan Jand. Komando. Böl. Kom.J.Ütğm. Atilla Tuncer, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayşeana Şahan, Orman İşletme Şefi Emin Selbisu, Orman Mühendisi Mehmet Aksu, Milli Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdem Hurman, Göksun Orman İşletme Müdürlüğü Yağbasan Şefi Hakan Turhan ve Hayati Vasfi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi