Afşin İlçe Müftü Vekili Salim Çalışkan, Pınarönü Camiinde Ramazan ayı boyunca hatimli teravih namazının kılınacağını söyledi.

Afşin İlçe Müftülü olarak Ramazan hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Çalışkan, barış ve huzur içerisinde bir Ramazan ayı geçirilmesi temennisinde bulundu.

Çalışkan, “11 ayın sultanı olarak tanımladığımız mübarek Ramazan ayına inşallah bu Cuma günü ilk teravihi kılarak Cumartesi günü de ilk orucumuzu tutarak inşallah adım atmış olacağız. Tabi bizim için yoğun bir dönem güzel bir mevsim. Bunun için arkadaşlarımızla uzun zamandır çalıştık. Acaba Ramazan ayında vatandaşımıza nasıl daha güzel hizmet ederiz diye düşündük. Bütün görevlilerimize camilerimizin temizliğinin yapılması noktasında hatırlatmaları yapıldı. Bütün camilerimizde teravih namazımız idrak edilecek fakat her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Pınarönü Camiinde hatimli olacak şekilde teravih namazlarımız idrak edilecek. Bu vesileyle halkımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, güzel bir Ramazan geçirmeyi diliyorum." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi