Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlara ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

Hastane yönetimiyle birlikte, Devlet Hastanesinde görev yapan doktorları ve sağlık personelini yerinde ziyaret eden Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çelik, sağlık görevlilerinin bayramını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık hizmetinin, dünyada insanlığa verilen en değerli ve en kutsal hizmet olduğunu ifade eden Başhekim Çelik, “Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincinde, üstün gayret göstererek 24 saat kesintisiz hizmet veren hastanemizdeki sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladık. Kendilerine günün anısına karanfil takdim ettik” dedi.

Sağlık çalışanlarının önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini ve her zaman işlerinin başında olduklarını ifade eden Çelik, " 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutuluyorum. İnşallah daha iyi günlerde vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermeyi arzu ediyoruz. Özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerde tüm sağlık çalışanları olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Devletimiz ve milletimiz adına üzerimize ne görev düşüyorsa mücadele edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımız her zaman işinin başında ve özveriyle, elinden geldiğince mücadele etmektedir, vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. İnşallah bu birliktelik tüm ülkeye örnek olur. Bu düşüncelerle sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" açıklamasında bulundu.


Editör: Haber Merkezi