10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın oyuyla Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kahramanmaraş'ta halka hitap edecek. Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak ilk defa Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Kahramanmaraş'ta yapılacak toplu açılış törenine katılmak için gelecek olan halk tarafından Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Afşin'den 2 bin kişilik araç kaldırılacağını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Ülkemizin halk tarafından seçilmiş tek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan yarın Kahramanmaraş'ımıza gelerek toplu açılışları gerçekleştirecek ve orada Kahramanmaraş'a hitap edecek. Bizlerde AK Parti Afşin ailesi olarak halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Ayrıca Afşin'imizden Kahramanmaraş'a gitmek isteyen vatandaşlarımız için araç teminini gerçekleştireceğiz. Afşin'den katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cuma namazının ardından ücretsiz olarak belediye önünden araç kaldırılacak. Bütün vatandaşlarımız davetlidir." diye konuştu.

AK Parti ailesi olarak, milletle aynı dili kullanmaya, milletin dilini anlamaya ve milletle olan gönül bağını arttırmaya devam edeceğiz diyen AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık, "AK Parti ailesi olarak Afşin'imize ve partimize en güzel şekilde hizmet emek için çalışıyoruz. Önümüzde çok önemli bir viraj olarak gördüğümüz yaklaşan bir genel seçim var ve seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinin başarısıdır. Bütün gayemiz 2015 genel seçimlerinden Afşin'in, Kahramanmaraş'ımızın oyunu katlayarak çıkmasını sağlamak ve Türkiye'nin ilerlemesine katkıda bulunmak. Bizler Afşin'in, Kahramanmaraş'ın ve tüm Türkiye'nin yakaladığı ivmeyi devam ettirmesini istiyoruz. Hiç şüphesiz  bunda tüm teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz mahalle temsilcilerimiz  ve yönetim kurulumuz aktif olarak rol alacak. 7 Haziran'da da halkımızın bizlere destek olacağına inanıyorum. Partimizin en üst biriminden, en alt birimine kadar herkes 2015 genel seçimlerinde Afşin'de başarılı bir oy oranına ulaşmak için çalışıyor. 13 yıldır süren istikrar ve güven devam edecek. Hedefimiz, yeni Türkiye yolunda, halkımızdan aldığımız güç ve destekle 2015 genel seçimlerinde Türkiye'de ve Afşin'de en iyi sonuca ulaşmaktır." açıklamasında bulundu.

22 Mayıs Cuma günü saat 17.30'da Müftülük Meydanı’nda halka hitap edecek olan Erdoğan için hazırlıklar aralıksız sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş’ın programına Afşin'den katılmak isteyenler için cuma namazının ardından da Afşin Belediyesi önünden araç kaldırılacak.

Editör: Haber Merkezi