AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, 16 Nisan'dan sonra milletin kabulüyle hayata geçmesini umdukları sistemin, aslında milli mücadelede ulaşmaya çalıştıkları sistem olduğunu ifade etti. 

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilat olarak 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Halk Oylaması çalışmalarına başladıklarını belirtti. 

Halk oylamasının Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna dile getiren Özdemir, şunları kaydetti: 

"17 Nisan sabahına geleceği daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye'de uyanmak için 16 Nisan gününe kadar Kahramanmaraş’ta girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayarak tüm vatandaşlara yeni anayasanın, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirilerini anlatarak vatandaşlarımızın yanlış bildiklerini ve aklında bulunan soru işaretlerini cevaplayacağız. 16 Nisan'dan sonra milletimizin kabulüyle hayata geçecek sistem aslında milli mücadelemizle ulaşmaya çalıştığımız sistemdir. Bu süreçte hep birlikte vatandaşlarımıza cumhurbaşkanlığı sistemini en iyi şekilde anlatıp Türkiye'nin geleceğe giden, dünya lideri bir ülke olma yolunda en büyük adımını atmak için canla başla çalışacağız." 

Editör: Haber Merkezi