AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, “Ülkemizin menfaatlerini hep birlikte koruyacağız. Daha çok çalışacağız. Şehrimizi ve ülkemizi daha müreffeh yarınlara inşallah başarıyla taşımaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, partisinin Göksun ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Akgül, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milletvekili Habibe Öçal; “Hizmet rüzgârımızı kimsenin kesmesine fırsat vermeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. Daha çok çalışacağız, hep birlikte kenetlenip daha sağlam adımlarla geleceğe doğru hızla ve başarıyla ilerleyeceğiz” dedi.


“ÖNEMLİ DÜZENLEMELERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 27. Dönem 2. Yasama yılının tamamlandığını belirten Milletvekili Habibe Öçal, “27 Dönemin 2’nci yasama yılını tamamladık. Bu yasama yılında toplam 105 birleşim gerçekleştirdik. Gazi Meclisimizin genel kurulunda gerçekleştirdiğimiz oturumlarda bu yasama yılında 40 kanun teklifini yasalaştırdık. Ayrıca 13 uluslararası sözleşmenin görüşmelerini gerçekleştirerek kanunlaştırdık. Bilindiği gibi bu ikinci yasama yılı kapsamında bir yerel seçim sürecini de yaşadık. Yani kısacası yoğun bir dönemi geride bıraktık. Talepleri karşılayacak, sorunlara neşter vuracak kararlar aldık. Askerlik kanunu ile ekonomiye ve ticari akışa kolaylık sağlayacak bir takım düzenlemeler başta olmak üzere, maden kanunu, ceza muhakemesi kanunu, tapu kanunu gibi bazı düzenlemeleri de süratle hayata geçirdik” dedi.


“GELİŞİM VE DEĞİŞİM SÜRECİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“Türkiye’yi kıskanan bütün güçlerin büyümemize mani olmak adına her türlü yola başvurduğunu görüyoruz” diyen Milletvekili Habibe Öçal, şunları aktardı: “Her ne yaparlarsa yapsınlar elde ettiğimiz birikimlerimizi zenginliğimiz kabul ederek daha güzel yarınlar inşa etmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yeni yönetim sistemimizle birlikte hayata geçirdiğimiz reformları daha da güçlendirecek, ülkemizin yarınlarına daha sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacağız. Türkiye olarak gelişim ve değişim sürecimizi sürdüreceğiz. İnandığımız değerler uğruna mücadele etmeye, hakikatten ve adaletten taviz vermeden, hiçbir faniden korkmadan emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Özellikle ülkemize saldıran, birliğimize ve beraberliğimize kasteden terör örgütlerine karşı mücadele konusunda kararlılığımız nettir.”

Editör: Haber Merkezi