Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İç İşleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celallettin Güvenç, Afşin'de vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i belediyede ziyaret eden Güvenç, burada belediye yatırımları ile alakalı bilgi aldı. Ardından Atatürk Caddesi ve Ulu Camii Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Güvenç, burada vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

Afşin'de bulunmak ve vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Güvenç, "Tüm Kahramanmaraşlı, Afşinli hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün başkanımızın davetlisi olarak Afşin’e geldik. Belediye Başkanımız tarafından yapılan güneş enerjisi santrali, restore ettirdiği Ömer Ağa Konağı’nı ziyaret edeceğiz. Güzel hizmetleri yerinde göreceğiz. Ben Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür ediyorum, Afşinlilere teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız dualarını, desteklerini eksik etmediler. Bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyor, hepsini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum." açıklamasında bulundu.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç'i, engelli öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaların sergileneceği etkinlik için Afşin'e davet ettiklerini söyleyen Başkan Güven, " Bugün engelliler merkezimiz tarafından açılan özel insanlarımızın resim çalışmalarını, ebru çalışmalarını sergileyeceği bir sergimiz düzenlenmekte. Bu sergimizdeki tüm sanat eserleri engelliler merkezimizdeki özel insanlar tarafından yapıldı, o yüzden biz çok önemsiyoruz. İnşallah birlikte açılışını yapacağız. Teşrifleriniz için çok teşekkür ediyor, hürmetlerimi sunuyorum. " diye konuştu.

Güvenç, açıklamaların ardından Afşin Belediyesi Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi ile Afşin Halk Eğitimi Merkezi tarafından işbirliğindeki Engelleri Kaldırıyoruz projesi kapsamında hazırlanan "Özel Çocuklarımızdan, Özel Yetenekler" sergisinin açılışına katıldı.

Editör: Haber Merkezi