Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "İnşallah 17 Nisan’da yeni bir başlangıca uyanacağız." dedi.

Güven, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, partililer ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Afşin'de anayasa değişikliği kapsamında vatandaşların oy kullandığı okulları ziyaret ederek sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

İlçede oy kullanılan sandıkları gezen ve görevlilere başarılar dileyen Güven, " Bugün oyumuzu kullandık. Sandıklarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün Türkiye'de 55 milyondan fazla, Afşin'imizde 53 bin 568 vatandaşımız sandığa gidiyor. Sandık büyük bir nimettir. Demokrasinin olmazsa olmazıdır. Afşinli vatandaşlarımız halk oylamasına yoğun bir şekilde ilgi göstererek sandık başına gidiyor. İnşallah 17 Nisan’ yeni bir başlangıçla uyanacağız. Sandıklarda genel itibariyle huzur var. Sükunet var. İnsanlar demokratik tercihlerini kullanıyorlar. İnşallah ülkemiz için, milletimiz için güzel sonuçlar çıkacak. En çok sevindiren huzur içerisinde geçiyor. Tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

Afşin'de vatandaşların yoğun bir şekilde sandık başına gelerek tercihlerini yaptığına değinen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, " Bu referandum sürecinde 2 aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Bugün güzel bir Pazar günü tüm Afşinli seçmenlerimiz yoğun bir ilgi gösteriyorlar güzel bir katılım var. " dedi.

Türkkahraman konuşmasına şöyle devam etti:

" Vatandaşlarımızın gözlerine bakıp elini sıktığımız zaman güzel bir neticeyi hissediyoruz. İnşallah Afşin’imizde güzel bir netice alacağız.

Bu süreç içerisinde ülkemizin genelinde yapılan propagandaları vatandaşlarımız canı gönülden izliyor feraset sahibi. Bu feraset ide vatandaşlarımız sandıkta gösterecek. Yerine göre sessiz bir çoğunluk var. Vatandaşlarımız bu konuda arif. Ülkemizin geneli anayasa referandumunda da milletimiz açacak. Karar da milletin söz de milletin. Ülkemiz ve Afşin’imiz açısından güzel bir neticeyi görüyor gibiyiz. İnşallah en hayırlısı olacak diyoruz. Tabi bu süreçte bizimle birlikte çalışan medyamız olsun, emniyet güçlerimiz olsun, parti çalışanlarımız olsun herkes bir gayret içerisinde çalıştı. Birlik ve beraberlik bütünlüğünü sağladık. Darılmadan kırılmadan, dökmeden bugüne geldik. Bu saat itibariyle de güzel bir ortam var bu ortamda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah rabbim bu milleti yarı yolda koymaz.

Bundan sonraki çalışmalarımızda Afşin’imize Maraş’ımıza birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum. "

Editör: Haber Merkezi