AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, sanayi esnafını ziyaret ederek “teşekkür” dileklerinde bulundu.
 
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Belediye Meclis Üyeleri sanayi esnafını ziyaret ederek, kendilerine 30 Mart’ta verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
Gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz ve sanayimizde bulunan eksiklileri yerinde tespit ediyoruz. Kısa sürede çalışmaya başlayacağız ve esnaflarımızın eksikliklerini gidermeye başlayacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi mucize diye bir şey yok, emek var, çaba var, gayret var, iyi niyet var. İnşallah teker teker problemleri çözeceğiz. Sanayide özellikle mevcut işyerlerinin önleri harap durumda, temizlikle alakalı problemler var ve alt yapıda sıkıntılar var. Zaten sanayi esnafımızın istekleri de bu sorunların giderilmesi. Bizlerde Afşin belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarına her zaman duyarlı olacağız ve esnaflarımızı mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi