Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Rabia Parkı'ndaki çalışmaların 2017 yılında tamamlanacağı müjdesini verdi.

Afşin Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Güven, Rabia Parkı ikinci etap çalışmaları kapsamında, Afşin’de bir ilk olacak olan Tematik Park bölümünde 'amfi tiyatro alanı' çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Rabia Parkının yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Güven, Rabia parkımızda inşaatına başladığımız amfi tiyatro ve konser alanındayız. İnşallah burada çalışmalarımızı iki ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Burada tamamlayacağımız çalışmalarımız ile 2 bin kişilik bir alana sahip oluşturmuş olacağız." dedi.

Rabia Parkı ile Afşinli vatandaşların nefes almaya başladığını belirten Güven, "Afşin’imizde bulunan tüm okulların, devlet dairelerinin ve belediyenin sosyal donatılar ile birlikte tüm etkinliklerini yapabileceği güzel bir tesise kavuşmuş olacağız. Devam eden bu tesisimiz ve tematik parkımız ile birlikte aşağı yukarı 86 dönümlük Rabia parkındaki yaşam merkezimiz tamamlanmış olacak. Bu merkezimizde eğitim, kültür, spor fonksiyonları ile gezinti ve dinlenme alanlarımıza yer verdik. Hemşerilerimizin rahat nefes alabildikleri ve zaman geçirebildikleri bir alanımızda bu seneki yapacağımız çalışmalar ile Rabia Parkımızdaki alanların tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Afşin’imize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Rabia Parkı, “Tematik Park” ile bir başka güzel olacak…

Tematik park çalışmalarının tamamlandığında Afşin ve bölgede bir ilk olacağını ifade eden Başkan Güven, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Rabia Parkımızın içerisine Tematik Park oluşturuyoruz. İnşallah bu güzel çalışmayı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada görsellik ön planda olacak ve vatandaşlarımız buraya stres atmak, rahatlamak için gelecek. Üst yapı çalışmalarımızın yanı sıra Kültürel ve Sosyal alanlarda da 2017 yılını en iyi şekilde değerlendirip birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz”

Editör: Haber Merkezi