Güven, mazbatasını alarak görevine başladı
AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, mazbatasını aldı.
30 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinden 21 bin 749 oy alarak AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alaaddin Dinçer’den mazbatasını aldı.
Adliye önünden açıklamalarda bulunan Güven, “Artık 5 yıl boyunca bütün siyasi çekişmeleri bırakmak gerekiyor ve Afşin için çalışmamız lazım. Seçim sürecinde bizler kimseye kötü demedik, kimsenin bam teline basmadık ve bulanık suda balık avlamaya çalışmadık. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz.” dedi.
Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, “Mazbatamızı aldık, Afşin’imiz için, memleketimiz için hayırlı olsun. Seçim süreci çok olumlu bir ortamda geçti. Bu bizi çok memnun etti. 30 Mart’tan sonra bizler herhangi bir siyasi parti temsilcisi değiliz, biz Afşin Belediye Başkanıyız. İnşallah seçim beyannamesinde beyan ettiğimiz işleri sırasıyla yapacağız. Yapacağımız hizmetlerle Afşin’i hem fiziksel olarak hem de sosyal ve kültürel anlamda bulunduğu yerden birkaç adım ötesine götürmektir. Belediyecilik bir pazıl gibidir. İlk başta başladığınızda hiçbir şekilde bir şey belli olmaz ama koyulan her doğru parça sizi sonuca götürür ve ortaya çok güzel bir resim çıkar. Afşin belediyesi olarak pazıl parçalarını doğru bir şekilde yerlerine oturtacağız ve Afşin’imiz daha ileri bir seviyeye taşıyacağız. 5 yılın sonunda Afşin’imize ne hizmetler yapılmış bütün halkımız şahit olacak. Mazbatamızı aldık ve bundan sonra Afşin için, halkımız için çalışmaya başlayacağız. Bu hizmet davasında önemli olan güzel bir sinerji oluşturabilmek. Artık 5 yıl boyunca bütün siyasi çekişmeleri bırakmak gerekiyor ve Afşin için çalışmamız lazım. Seçim sürecinde bizler kimseye kötü demedik, kimsenin bam teline basmadık ve bulanık suda balık avlamaya çalışmadık. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Biz halkımıza yapabileceğimiz hizmetleri söyleyeceğiz, kesinlikle yapamayacağız şeylerin sözünü etmeyeceğiz. Biz Afşin’e hizmet etmeye talip olduk, insanlarımızın gönüllerine girmeye talip olduk bu göreve. Bizim bundan sonra tek amacımız Afşin’e hizmet ve insanlarımızın gönüllerine girmek olacak.” diye konuştu.
Diğer taraftan, Afşin Belediye Meclis Üyeleri, İsmail Kaya, Ünal Peköz, Adnan Özdemir, Ayşe Kılıç, Ahmet Canpolat, Sebahattin Atalay, Durdu Gülden, İsmail Safi, Ayhan Karabulut, Bekir Mert, Durdu Kanat, Haşim Kalender, Mehmet Bozkurt, Orhan Şahinkaya, ve Yahya Arslan, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alaaddin Dinçer’den mazbatasını aldı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi