23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Afşin Belediye Başkanlığı makamında Merkez Fatih İlköğretim okulu 4. Sınıf öğrencileri Fatma Kenger, Sıla Demir ve Ahmet Cihan Arslan sırası ile başkanlık koltuğuna oturdular.
,
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında makam koltuğunu Merkez Fatih İlköğretim okulu 4.sınıf öğrencileri Fatma Kenger,Sıla Demir ve Ahmet Cihan Arslan ‘a bıraktı.Kısa süreli belediye başkanlığı yapan öğrenciler Afşin için hazırladıkları projeleri sıraladılar, ilk olarak kendi okullarının çevre düzenlemesi konusuna değinen öğrenciler Afşin’in Temizlik sorunlarından bahsederek Çevreci bir Başkan istediklerini ifade ettiler.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven “ Gençlerimizin fikirleri bizim için altın değerindedir. Önerilen projelerini değerlendirip,en kısa sürede hayata geçireceğiz “ dedi.
Başkan Güven” Öncelikle Yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın gelecekte de bu makam ve mevkilerde şehrimizin ve ülkemizin yönetminde söz sahibi olmalarını temenni ediyor ve Bu vesile ile çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.






Editör: Haber Merkezi