Afşin Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Afşin Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesinde parke çalışmalarına başladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye olarak parke çalışmalarına başladıklarını belirterek bu yıl üstyapı çalışmalarında önemli bir mesafe kat edeceklerini söyledi.

Her alanda hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Güven, "Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İnşallah birçok alanda yaptığımız çalışmalarla da ilçemizin eksikliklerini gideriyoruz. Bütün imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Kış dönemi boyunca Beton Elamanları Üretim Tesislerinde sürekli parke taşı basarak yaz ayına hazırlık yaptıklarını ifade eden Güven "Hazırlıklarımızı tamamladık. Afşin'in birçok noktasında çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz parke döşemeye başladılar. Bazı mahallelerimizde yolların bozuk olduğunu biliyorduk. Halkımızın da haklı olarak bu yollardan şikayeti vardı. İnşallah çalışmalar tamamlandığında tüm Afşin cadde ve sokakları ile çok modern yollara kavuşacak. Parke çalışmalarımız sadece yollarla sınırlı kalmayacak. Aynı zamanda insanlarımızın rahat ve güvenli şekilde evlerine gidip gelebilmeleri için kaldırım çalışmalarını da yapıyoruz. Çalışmalarımız bu yaz sonuna kadar devam edecek. Asfalta ihtiyaç duyulan ana yollarda asfaltlama çalışması, parke gereken yerlere de parke yapacağız. Bu yaz sonunda tüm mahallelerde parke çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Biz söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın daha güzel bir Afşin'de yaşamaları için işimizin başındayız, durmak yok hizmete devam diyoruz” şeklinde konuştu.

"Çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek"

Başkan Güven, ilçe genelinde bütün altyapısı biten cadde ve sokaklara kilitli parke taşının döşeneceğini ifade etti.

Güven, "Daha önce kış ayı nedeniyle ara verdiğimiz asfalt, kilitli parke taşı çalışmaları ve sokak düzenlemesine tekrardan başlamış bulunuyoruz. İlçe genelinde, kırsalda altyapısı bitmiş tüm cadde ve sokaklarımızda çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek" diye konuştu

Muhtar İşbilir'den Teşekkür

Pınarbaşı Mahalle Muhtarı İhsan İşbilir, Kürşah Sokakta başlatılan parke çalışmalarından dolayı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar İşbilir, şu ifadelere yer verdi:

" Pınarbaşı Mahallemizin Kürşah Sokakta parke ve bordür döşemesi çok şükür yapılıyor. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve tüm emeği geçenlere şahsım ve mahallemiz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız"

Editör: Haber Merkezi