Yaz aylarının son günlerini de verimli bir şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Afşin Belediyesi, ilçe merkezi, kırsal mahallelerde de yaptığı asfalt çalışmasını devam ettiriyor.

Alpaslan Mahallesinde sıcak asfalt çalışmasını sürdürdüklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Mahallenin toz ve çamurdan kurtarılan bölgeler arasına girdiğini belirterek zemini hazırlanan yolların sıcak asfaltla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, alt ve üst yapısı bulunmayan Afşin’de şehircilik çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Güven, yaptığı açıklamada: “Şu an Alpaslan Mahallesi’nde çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızı nüfus yoğunluğuna göre sıralamaya çalışıyoruz. Yaşamın yoğun olduğu bölgelerdeki çalışmaları tamamladık. Oralardaki işlerin tamamlanmasıyla nüfus yoğunluğu daha seyrek olan mahallelerde çalışma başlattık. Bu bölgede imar yolu sorunlarımız vardı, vatandaşlarımızın da destekleri ile onları çözdük. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. En sorunlu yerlerimizden biri olan bu bölgede asfalt kaplaması yapıyoruz. Bundan önce de yeni yapılaşma başlayan bölgemizde çalışma yaptık, kuzey mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor, akabinde güney mahallelerimize geçeceğiz. Diğer yandan da doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan bozulmaları yapıyoruz. Kovid-19 süreci ile birlikte gelirlerimizin düşmesine rağmen aldığımız tedbirler doğrultusunda çalışmalarımızı planlamamız doğrultusunda aksatmadan sürdürüyoruz. Afşin’i bütün mahalleleri ile birlikte sorunsuz bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Aziz Kır ve mahalle sakinleri de toz ve çamurdan kurtarıldıkları için belediye başkanı Mehmet fatih güven ve ekibine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi