Afşin Belediyesi, sıcak asfalt kaplama ve parke çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçede, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmalarını bitirdiği cadde ve sokaklarda asfalt ve parke çalışmaları yaparak üstyapı çalışmasını tamamlıyor.

Yeşilyurt Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’in değişim içerisinde olduğunu belirterek, cadde ve sokaklardaki sıcak asfalt ve parke çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçenin yeni bir çehreye kavuşacağını kaydetti.

Yapılan yol ve parke hizmetlerinin standartlara uygun yapıldığına değinen Güven, “Afşin’imizin bütün cadde ve sokaklarını bir bir elden geçiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü olarak mesaimizin büyük bir kısmını yol çalışmalarına harcıyoruz. Afşin’imizde onlarca yıl asfalt girmemiş sokaklarımızı sıcak asfalt ile parke ile buluşturuyoruz. Eskiyen yollarımızı yeniliyoruz.” dedi.

Afşinli vatandaşlara daha konforlu ve standartlara uygun yol üstyapı hizmetini sunduklarını ifade eden Güven,” Yoğun olarak asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sezon belde ve mahallelerimizin yol çalışmalarına da ağırlık vereceğiz. Bu sezonda ilçe merkezimizin yüzde 85-90 oranında yol çalışmasını bitirmek için gayret edeceğiz. KASKİ ekiplerinin altyapı, su şebekesi çalışmalarını bitirildiği mahallelerimizde Afşin Belediyesi olarak üstyapıyı yeniliyoruz. Şuanda Yeşilyurt Mahallemizde yoğun olarak asfalt kaplama işlemleri devam ediyor. Pınarbaşı Mahallemizde sokaklarda yoğun olarak parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Beyceğiz Mahallemizi, KASKİ’den sokak sokak teslim aldığımız yerlere parke döşemesi yapıyoruz. Şehit Mehmet Kebapçı ve Şekerpare sokaklarında parke kaplama çalışmalarımızı tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Bu yıl içerisinde ilçenin üstyapı çalışmalarının büyük bir kısmını bitirmek istiyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Belediye olarak bütün mahallelerde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Güven, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Kırsal mahallelerimizde de yol hizmetlerine başlayacağız. Bu yıl içerisinde Afşin’in ilçe sınırları içerisindeki bütün mahallelerimizin büyük bir kısmına ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz, çalışmalarımız bu yönde olacak. Gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda kaplama işlemlerini tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.”

Editör: Haber Merkezi