Afşinli hemşerimiz güreş antrenörü Fevzi Çölbeyi, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından Gençler Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Ankara'da ASKİ Spor Kulübünde Güreş Antrenörü olarak görev yapan ve güreş camiasının yakından tanıdığı Fevzi Çölbeyi'ni Güreş Federasyonu tarafından Gençler Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü olarak atandı.

Eski güreşçi Atilla Çölbeyi'nin oğlu Fevzi Çölbey'i, federasyon tarafından Antalya’da başlayacak olan Uluslararası Mithat Bayrak ve İsmet Atlı Turnuva kampına davet edildi.

Konuyla alakalı gazetimize bilgi veren Gençler Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Fevzi Çölbeyi "Yıllardan bu yana sürdürdüğüm çalışmalarımın karşılığını milli takımla onurlandırılarak aldım. Ata sporumuz olan güreş sporuna katkıda bulunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Antalya'da bir kampımız olacak. Burada Uluslararası Mithat Bayrak ve İsmet Atlı Turnuva kampına katılacağız ve Gençler Serbest Milli Takım sporcularımızı belirlenecek.27 Haziran 02 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacaklar. Emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek, ASKİ Spor Kulüp Başkanı Ahmet Erbağ ve Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi