Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Ahmet Ardıç,Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Feyza Berk, Nedim Mert  ve Erol Kıraç, İsmail Utku Ertekin ile birlikte dün protokol ziyaretleri gerçekleştirerek "Yemliha Dergisi"nin  tanıtımını yaptı.

Heyet ilk olarak Kaymakam Fatih Aksoy'u makamında ziyaret ederek dergiyi tanıttı ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Ahmet Ardıç ziyaretin ardından Kaymakam Aksoy'a Yemliha dergisini takdim etti.

Afşin'in tanıtılması gereken bir çok değerin bulunduğunu ifade eden Kaymakam Fatih Aksoy, Yemliha Dergisinin tanıtım noktasında büyük bir eksiği gidereceğini ümit ettiklerini belirtti.

Heyet daha sonra Dernekler Bürosu, Nüfus Müdürü Ramazan Yıldız, Emniyet Müdürü Recep Emol, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bilal Özden'e de birer dergi takdim etti.

AFŞİNDER Heyeti daha sonra Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret ederek dergi hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette konuşan Başkan Mehmet Fatih Güven, dergiye emeği geçenleri kutladı ve  Yemliha Dergisinin Afşin'in tanıtımında büyük bir boşluğu dolduracağını ifade etti.

STK'lara Yemliha dergisi hediye edildi

Afşin'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden AFŞİNDER heyeti önce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'ı makamında ziyaret etti.

Burada Dergi hakkında geniş bir bilgilendirme yapan Dernek Başkanı Ahmet Ardıç, Yemliha Dergisinin Afşin'in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını bunun yan sıra gurbettekiler ile sıladakiler arasında bir gönül köprüsü oluşturacağını belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ise, Afşin'in artık tanıtımı noktasında kabuğunu kırmaya başladığını belirterek, "Başta Eshab-ı Kehf olmak üzere İlçenin önemli turizm merkezlerinin tanıtılmaya başlandığını belirtti. Can, ayrıca AFŞİNDER'in Afşin'in tanıtımı noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirtti.

Bekir Sıtkı Can ziyaret anısına AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç'a Eshab-ı Kehf baskılı bir plaket takdim etti.
Heyet daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı ziyaret etti.

Güler yüzü, samimiyeti ile heyeti kapıda karşılayan Başkan Hakan Topaktaş'a da dergi takdim edildi. Derginin büyük bir eksikliği tamamlayacağı görüşünde olduğunu söyleyen Topaktaş, "Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum." dedi.

Heyet son olarak Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'ı makamında ziyaret ederek Yemliha Dergisi takdim etti.
Akpınar, ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek,Afşin'in gurbetteki sesi soluğu AFŞİNDER'in gayretleriyle yayın hayatına atılan Yemliha Dergisinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Meka Royal Otel Sahibi Karakız'a Teşekkür Ziyareti

Dergiye maddi ve manevi destek veren MEKA Royal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakız'ı da makamında ziyaret eden heyet ayrıca teşekkür etti.

Basın kuruluşlarına ziyaret

Afşinder heyeti İlçede yayın yapan Basın Kuruluşlarını da ziyaret ederek Dergi hakkında bilgi verdi. Heyet, Yeşil Afşin Gazetesi, Afşinin Sesi Gazetesi ve Afşin Haber Merkezini ziyaret ederek derginin içeriği hakkında bilgi verdi ve dergi takdim etti.



Editör: Haber Merkezi