Yeşil Afşin Gazetesi Köşe Yazarları Emekli Din Görevlisi Şerafettin Özdemir ve Emekli İmam Hüseyin Pamuk gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Hollanda’da ikamet eden ve yaz tatili için memleketi Afşin’e gelen Emekli Din Görevlisi Şerafettin Özdemir, Emekli İmam Hüseyin Pamuk ile birlikte gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban’ı  ziyaret ederek, gurbetçiler olarak sıla özlemini Yeşil Afşin Gazetesinin internet sayfasından giderdiklerini belirtti.

Kısa bir süre önce gazetemizde köşe yazarlığına da başlayan Özdemir, “Yurtdışında yaşayan gurbetçiler olarak ilçemize dair haberleri, gelişmeleri Afşin’imizin en eski gazetelerinden biri olan Yeşil Afşin Gazetesi’nin internet sayfasından takip ediyoruz. Bu hizmeti bizlere sağlayan gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Yeşil Afşin Gazetemizde bize köşe ayırarak yazı yazmamızı sağlayan Ömer Kösebalaban’a teşekkür ediyorum. Köşemizde yazılarımızla birlikte Afşinli hemşerilerimize bilgi ve düşüncelerimizi aktarıyoruz. İnşallah uzun yıllar Yeşil Afşin’de yazmak istiyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kesebalaban da emekli din görevlisi Şerafettin Özdemir’e ve emekli İmam Hüseyin Pamuk’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi