Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Bedri Akkaya ve Büyükşehir Belediyesi Hüseyin Ağır ile birlikte Karacasu’da bulunan KABİTEM’i (Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Merkezi) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Heyete, ziyaretleri sırasında, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdürleri eşlik etti.

Kabitem’de görev yapan Büyükşehir İtfaiyesi Eğitmenleriyle görüşüp bilgi alan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, tesislerde eğitim gören Adıyaman, Besni ve Kahta İtfaiye personeli ile bir süre sohbet etti.

Yangın evi, kuyu-kurtarma gibi birçok istasyonun bulunduğu tesisi inceleyen Güngör, KABİTEM’in ülkemizdeki birkaç tesisten biri olduğunu belirterek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Eğitmenler ve kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektiren heyet, daha sonra KABİTEM tesislerinden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi