Afşin Belediyesi tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrenciler için düzenlenecek motivasyon seminerine katılacak Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, son kez Afşinli öğrencileri seminere davet etti.

6 Nisan Cuma günü Afşin’e gelen öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu son kez Afşinli öğrenciler için YKS sınavı öncesi ‘Senin Hayaline İhtiyacımız Var’ adlı motivasyon semineri düzenleyecek.

Saat 16.00-17.00’da Afşin Belediye Düğün ve Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluşacak öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu YKS sınavı öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verecek.

Düzenlenecek seminer için YouTube, Facebook ve instagram gibi kendi sosyal medya hesaplarından Afşinli öğrencilere çağrıda bulunan Müftüoğlu, “Selamlar. Kahramanmaraş Afşin, yine sizdeyiz. Sınava son 2 buçuk ay kala çok dolu dolu bir seminer için geliyoruz. Yalnız bu son gelişimiz ve geldiğimizde artık son hamleleri son kozları konuşacağız. Tüm öğrencileri bekliyoruz.  “dedi.

Editör: Haber Merkezi