Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iki görme engelli çiftin mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü kursiyerlerinden görme engelli Nazım Kürtül ile yine görme engelli Esra Andiç’in nikahları kıyıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’ın nikah şahitliğini yaptığı Nikah töreninde Şanlıurfalı Esra Andiç ile Kahramanmaraşlı Nazım Kürtül nikahları kıyıldı.

Nikah sonrasında bir açıklama yapan Damat Nazım Kürtül; “Eşim Esra ile tanışmamız bir arkadaşımızın vesilesi ile oldu. O bana şaka yollu takılmıştı, evlensen ağzımız tatlılanırdı felan deyince ben de hani buldun da evlenmedik mi felan demiştim. Sonra kendisi bana bir numara vereceğini ve tanışmamızı istediğini söyledi. Böylece tanıştık.

Ben burada bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. Her zaman Engelli kardeşlerimize hizmetlerin en iyisini sunmaya gayret eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve Engelliler Şube Müdürlüğümüze her zaman yanımızda oldukları için, verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi