Afşin'e kamp yapmak için gelen Gölcük Wushu takımı Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı makamında ziyaret etti.
Kocaeli'nin Gölcük İlçesinden Afşin'e 15 günlük kamp için gelen Wushu takımı, Antrenörleri Bülent Binköl  ve Wushu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Wushu Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Selçuk Kayapınar ile Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı makamında ziyaret etti.
Afşin'in Wushu'da söz sahibi olduğunu belirten Wushu Milli Takım Antrenörü ve Hakemi Selçuk Kayapınar, " Kocaeli Gölcük ilçesinin Wushu takımı Afşin'e 15 günlük kamp yapmak için geldiler. Burada misafir sporcularımızla 15 gün boyunca çalışma yapıyoruz. Wushu'da Afşin olarak çok güzel dereceler elde ettik.Bu birikimlerimizi Gölcük'ten gelen sporcularımıza aktarmak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızın dışında kalan zamanlarda sporcularımızla birlikte Afşin'i gezdiriyoruz ve ziyaretlerde bulunuyoruz" ifadesini kullandı.
Gölcük Wushu Sporcuları Antrenörü Bülent Binköl," Gölcük Wushu takımı olarak Afşin'e geldik. Burada 15 gün boyunca Afşin Wushu takımıyla birlikte çalışarak Afşin wushu takımı gibi bizlerde wushu da söz sahibi olmak istiyoruz.Takımımızın Afşin'de kaldığımız süre boyunca bizleri misafir eden herkese teşekkür ediyorum."dedi.
Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan,  “Afşin olarak spora büyük önem veriyoruz, Wushu’da bunlardan biri. İlçemizde bu güzel organizasyonun yapılması, her ilden ve ilçeden sporcuların bulunması Afşin’imize farklı bir değer katmaktadır. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Afşinli sporcularımızın Wushu sporundaki gayretleri, çabaları takdire şayan, hepsiyle gurur duyuyoruz. Türkiye de ve Dünyanın başka ülkelerinde dereceler alarak, memleketimizi temsil ettikleri için sporcularımızı kutluyorum.  Şimdi bu başarılı sonuçları alan Afşin'imize başka illerden ve ilçelerden buraya gelerek bu tecrübelerden yararlanmak istemeleri ayrıca sevindirici bir olay. Gölcük Wushu Takımına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu sporcularımızda dereceler elde ederek başarı elde ederler. Bu vesile iler hepinize ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu


15 günlük kamp için Afşin'e gelen Gölcük Wushu Takımı sporcularına başarılar dileyen, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,  "Gölcük Wushu takımı bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Ziyaretlerinden dolayı sporcularımıza teşekkür ediyorum. Burada kamp dönemlerinin çok olumlu geçeceğine ve Afşin'imizin Wushu alanında elde ettiği başarılardan faydalanacaklarına inanıyorum. Sporcularımız inşallah bizlerden, Afşin'den memnun kalırlar ve gittiklerinde Afşin'imizi,Eshab-ı Kehf'imizi ve Esnaf Odamızı gittikleri her yerde tanıtırlar."dedi.

Editör: Haber Merkezi