Kahramanmaraş'ta epilepsi hastası oğlunu maddi nedenler yüzünden tedavi ettiremeyen baba, çocuğunun sağlığına kavuşması için hayırseverlerden yardım bekliyor. 27 yaşındaki baba Mehmet Gökdaş, “Oğlum hastalığı yüzünden gözümün önünde eriyor. Tek isteğim çocuğumun sağlığına kavuşması” dedi. 
Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Oruç Reis Mahallesi’nde kirada oturan 8 yıllık evli, iki erkek çocuk sahibi Mehmet ve Yeşim Gökdaş (27) çifti, 5 yaşındaki oğulları Yaşar Gökdaş’ın Ankara’daki tedavisi için kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.
Oğullarının tedavisi için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ancak başarılı olamadıklarını kaydeden baba Mehmet Gökdaş, “Oğlum epilepsi hastası. Günde 50 kez nöbet geçiriyor. 4,5 yıldır tedavi alıyor ama kendiyle birlikte hastalığı da büyüyor. Tedavi için Ankara’ya gittik, durumumuz olmadığı için bir hafta kalabildik. Doktorumuz 5-6 ay kalmamızın gerektiğini söyledi. Maddi imkansızlıklar yüzünden çocuğuma baktıramadım. Çocuğum gözümün önünde eriyor. Tedavi sürecinde sanayide çalıştığım işime dahi gidemiyorum. Sesimizi duyan hayırseverlere sesleniyorum; Allah rızası için benim çocuğuma bir el uzatın, konuşsun, yürüsün, okula gitsin. Ben başka bir şey istemiyorum” dedi.
Anne Yeşim Gökdaş ise, yürüyemeyen çocuğunun tekrar sağlığına kavuşması için hayırseverlerden yardım istedi. 
Editör: Haber Merkezi