"Ömer Halis Demir 15 Temmuz Milli İrade" Ödülü, darbe girişimi gecesi gerekirse cihazlar yanacak ama darbecilere hizmet edilmeyecek talimatı veren Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit'e verildi.

15 Temmuz Darbe Girişiminde Ve Sonrasında Yaptığı Yayınlarla Büyük Bir Sınav Veren Medya Kuruluşları Plaketle Onurlandırıldı. Trt, Haber Türk, Ntv, Cnn Türk Gibi Dev Kuruluşlarla Birlikte, Girişim Gecesi Yayının Darbecilerin Eline Geçmemesi İçin ‘Gerekirse Cihazları Yakın’ Talimatı Veren Kentin Ulusala Açılan Penceresi Aksu Tv’nin Genel Müdürü Cüneyt Beyit’te Ödüle Layık Görüldü.

15 Temmuz Darbe Girişimi Gecesi Yaptığı Yayınlarla Dik Durarak Milletinden Ve Devletinden Yana Tavır Alan Ve Demokrasi Nöbetinde Yaptığı Canlı Yayınlarla Toplumun Tüm Renklerini Ekranlarına Taşıyan Medya Kuruluşlarına Plaket Verildi.

Türkiye’ye Damgasını Vuran Ulusal Kanallarla Birlikte Ödül Alan Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit; “Aksu Tv’nin Genel Müdürü Olmam Dolayısıyla Şahsıma Verilen Bu Ödül, 15 Temmuz Gecesi Başkomutanımızın Talimatı İle Caddelere Akın Eden, Demokrasi Nöbetinde Vatan Bekçiliği Yapan Hemşerilerimize Verilmiştir” Dedi.

Bu Yıl İkincisi Düzenlenen Ulusal Ve Yerel Medyada Yaptığı Yayınlarla Yıla Damgasını Vuran Gazetecilerin Seçildiği 2’inci Anadolu Medya Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu.

Bu Yıl Ki Ödüllerin Verilmesinde Kıstas Tutulan Ana Temada 15 Temmuz Darbe Girişimi Sürecindeki Yayın Kuruluşlarının Gösterdiği Performans Dikkate Alındı. Darbe Girişimi Devam Ederken Yapılan Yayınlarla Milletten Ve Devletinden Yana Tavır Alan Yönetici Ve Sunucular İle Genel Yayın Yönetmenlerinin Duruşuna Dikkat Çekildi.

15 Temmuz Darbe Girişimi Gecesinde Personeline Talimatlar Yağdırarak Yayının Darbecilerin Eline Geçmesi İhtimaline Karşı ‘Gerekirse Cihazları Yakın’ Talimatı Veren Ve Demokrasi Nöbetinde Kent Meydanına Kamp Kurarak Yaklaşık 30 Gün Yaptığı Canlı Yayınlarla Halkın Refleksini Dinç Tutan Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit ‘Ömer Halis Demir 15 Temmuz Milli İrade Ödülü’ Ne Layık Görüldü.

Beyit’e Ödülünü Veren Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan Milli Meselelerde Yayınlardaki Önceliğini Her Zaman Devletinden Ve Halkından Yana Tutan Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit’i Şahsında Tüm Kurumunu Tebrik Ettiğini Belirtti.

Bu Anlamlı Ödül Karşısında Büyük Bir Onur Yaşadığını Belirten Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit; ““Aksu Televizyonu Genel Müdürü Olmam Sebebi İle Şahsıma Verilen Bu Çok Anlamlı Ödül, Aslında 15 Temmuz Gecesi; Kalkışmanın Hemen Ardından; Başkomutanımızın Talimatı İle Caddelere Akın Eden Ve Bir Ay Boyunca Yenikapı Ruhu İle Demokrasi Meydanımızı Bir An Olsun Bırakmayan Kahramanmaraşlı Hemşerilerimize, Değerli Kahramanmaraş Medyasına, Kabul Ederlerse Meslek Ustalarımın Tamamına Ve Televizyonumuza Verilmiştir.

Birlikte Görev Yapmaktan Onur Duyduğum; Önce Davasına Sonra Şahsıma İnanmış 40 Kişilik Dev Ekibime Verilmiştir. Ben Ödül Gecesi Bu Ödülü, Tüm Kahramanmaraş Adına; Bu Ödülün Gerçek Sahiplerinden Biri Olan, Aksu Televizyonunun Son Yıllarda Ki Değişim Ve Gelişiminin Baş Mimarı Fikir Sahibi, Davası İçin Bu Yolda Şehit Olan Rahmetli Erol Olçak Ağabeyime Ve Kıymetli Oğluna Adayacağım.” Dedi.

Programda Diğer Ödüller İse "Yılın Televizyonu" Trt İle Şenol Göka'ya, "Yılın Haber Kanalı" Ntv İle Baran Sevişoğlu'na "Yılın Haber Ajansı" Aa İle Genel Müdür Şenol Kazancı'ya, “ Yılın Haber Sitesi” İnternet Haber İle Hadi Özışığ’a " "Yılın Genel Yayın Yönetmeni Haber Türk Tv Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş’e, Yılın Gazetecisi Ödülü Cnn Türk’ten Hande Fırat'a, Yılın Tartışma Programı Canan Barlas’la A Haberde Gündem E’ye, Yılın Haber Spiker Ntv’den Oğuz Haksever'e, Yılın Gazete Yöneticisi Ödülü Milat Gazetesinden Ali Adakoğlu'na, Yılın Haber Muhabiri Ödülü İse Sabah Gazetesinden Ferhat Ünlü'ye Verildi

Programda Diğer Ödüller İse Yılın Televizyonu Olarak Trt’ye, Yılın Haber Kanalı Ntv’ye Yılın Genel Yayın Yönetmeni Haber Türk Tv’denVeyis Ateş'e, Darbe Gecesi Performansı İle Adından Söz Ettiren Cnn Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'a, Yılın Köşe Yazarı Ödülü İse Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi Ve Milliyet Gazetesi Yazarı Serpil Çevikcan’a Verildi.


Editör: Haber Merkezi