Afşin Gençlik Merkezi gönüllüleri, ‘Köy Okulları’ projesi kapsamında, ÖSYM sınavları çıkışında topladıkları kalemleri kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencilere ulaştırıyor.

Gönüllü gençlerle kalemleri toplayıp en ücra köylerdeki çocuklara dağıttıklarını söyleyen Afşin Gençlik Merkezi Müdürü Asef Arslan, “Gençlik Merkezlerimizde düzenli olarak yapılan faaliyet ve projelerimizi kendi mekân sınırlarımızın dışına taşıyarak, öğrencilerimize, gençlerimize, ve doğamıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün de bu projemiz kapsamında gönüllülerimiz minik öğrencilerimizle buluştuk ve hediye vererek, onlarla çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirdi. Daha birçok köy okulumuz listemizde bulunuyor.” diye konuştu.

Proje kapsamında toplanan kırtasiye malzemelerinin köy okullarına ulaştırmaya devam edeceklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Arslan, “ Afşin Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak bu haftaki faaliyetimiz Köy Okulları projesi kapsamında Hüyüklü İlkokulumuza ÖSYM sınavları sonrasında topladığımız kalem setlerini ile atlama ipleri, satranç takımı, beslenme menüsü ve okulumuza kütüphane kurulması için kitap desteğinde bulunduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza zihinleri açık, İstikballeri aydınlık olsun duasında bulunduk. Okul Müdürümüz Tahsin Ağcakoyunlu’na idareci öğretmen ve öğrencilerimize sıcak ve samimi ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi