Türkiye Gençlik Ve Spor Konfederasyonu tarafından yapılan bağımsız ankette gençlerin Mahir Ünal'ı yeni kabinede bakan olarak görmek istediği ifade edildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde eğitim faaliyeti veren üniversitelerde öğrenciler arasında anket yaptırıldı. Anket ve araştırmalara göre gençler; yeni hükümette AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ı bakan olarak görmek istiyor.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi; 1 Kasım seçimleri sonrası Türkiye'de ve KKTC'de eğitim faaliyeti veren üniversitelerde gençler arasında anket yaptı. Ankette "Hangi siyasetçiyi yeni hükümette bakan olarak görmek istiyorsunuz" soruları gençlere yöneltildi. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından Türkiye'de 81 ilde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki üniversitelerde tarafsız ve bağımsız bir şekilde yapılan araştırmalarda gençlerden en çok oyu alan isim AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal oldu.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Hoşcan, Mahir Ünal'ın gençlik hizmetlerine, sportif faaliyetlere, kültür ve sanata, eğitim faaliyetlerine destek ve katkılarının büyük olduğunu ifade etti.
Editör: Haber Merkezi