24 Kasım 2016 tarihinde Şırnak'ta mayın patlaması sonucu yaralan Uzman Jandarma İbrahim Taşdemir'in tedavisi Afşin Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Afşin Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji servisinde tedavisi devam eden terör gazisi Uzman Jandarma İbrahim Taşdemir'i Afşin protokolü ziyaret etti.

Taşdemir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve başkan yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan ve çok sayıda kamu ve kurum amiri, hastane yetkililerinden gazinin durumu hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Tedavisi süren Uzman Jandarma Taşdemir, ziyaretlerin kendisi için büyük moral olduğunu dile getirerek, bir an önce sağlığına kavuşarak görevine başlamak istediğini kaydetti.

Pazartesi günü ameliyata gireceğini bildiren Taşdemir, tedavi süreci boyunca kendisinden ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik'e, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Abdullah Merter ve tüm sağlık personeline teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi