Vatan savunması sırasında, birçok fedakarlıkla  hayatlarını kahramanca ortaya koyan gaziler, Kahramanmaraş Piazza AVM ve Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde düzenlenen Gaziler Günü etkinliğinde bir araya gelerek moral depoladı. 

  Kısa adı Gaziler Derneği olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi için düzenlenen etkinlik, gazilerin katılımıyla eğlenceli saatlerin yaşanmasına sahne oldu. Gazilerin eş ve çocuklarıyla birlikte katıldıkları etkinlikte konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, “Bu vatan; ezelden beri düşman ve hain saldırılara karşı, bir an bile tereddüt etmeden göğsünü siper eden nurlu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin fedakarlığıyla yükselmiştir ve yükselmektedir. Gazilerimiz, bugün bile gerekirse kendilerini feda etmekten çekinmeyecek kadar vatan sevgisi ile dolu, onurlu insanlardır” dedi.

  Vatan Size Minnettar

  Gazilerimizi bu tür etkinliklerde bir araya getirerek moral aşılamayı amaçladıklarını kaydeden Yunus Kahraman, “Her yıl düzenlediğimiz bu etkinliklerimizde bize hep destek olan, kapılarını ardına kadar açan, güzel bir konukseverlik örneği sergileyen Kahramanmaraş Piazza yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  Kahramanmaraş Şube Başkanı Karaman, desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Piazza AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Burcu Karavar’a bir teşekkür plaketi verdi.

  Piazza yöneticileri de Kahraman’ın şahsında tüm gazilerimize duydukları şükran duygularını ifade ederek “Vatan size minnettardır” dediler.

  Piazza’da bowling oynayıp, eğlenceli etkinliklerine katılarak stres atan gaziler, kendi aralarında düzenledikleri yarışmalarda derece yapmak için de tatlı bir rekabete tutuştu. Yarışmaların sonunda dereceye girenlere kupalarını ise Kahramanmaraş Piazza Müdür Yardımcısı Ali Kuloğlu takdim etti. Bowling etkinliğinin ardından tüm katılımcılara moral yemeği verildi.

Editör: Haber Merkezi