Afşin’de bu yıl ikincisi düzenlenecek 2. Afşin Ulusal Fotokamp etkinlikleri fotoğraf sergisi ve söyleşilerle başlıyor.

2-5 Haziran’da, Afşin Belediyesi, Thousand Bulls Production ve Binboğalar Fotoğraf Yolcuları Topluluğu (BİNFOT) tarafından organize edilen 2. Afşin Ulusal Fotokampı bisiklet turu, fotoğraf söyleşileri, engelsiz fotoğraf eğitimi, geziler, fotoğraf sergisi etkinlikleriyle dolu dolu geçecek.

Birinci Fotokampındaki Eserler Afşinlilerle Buluşuyor!

İlk etkinlik Afşin’de Doğa ve Tarih Fotoğraf Sergisi ve Afşin’de Mekan ve İnsan Fotoğraf Sergisiyle başlayacak.

30 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da Afşin’de Doğa ve Tarih fotoğraf sergisi Şehit Er Ömer Erüstün Meydanında, Afşin’de Mekan ve İnsan fotoğraf sergisi Şadırvan Meydanında sergilenecek. Sergilerde ilk fotoğraf etkinliğinde çekilen fotoğraflar fotoğraf severlerle buluşacak.

  

30 Mayıs Pazartesi günü 20.30’da Afşin Belediyesi Sebahattin Atalay Kültür Merkezinde Doç. Dr. Gülbin Özdamar’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Balkanlar’ isimli fotoğraf söyleşisi gerçekleştirilecek.

31 Mayıs Salı günü 20.30’da Fotoğrafta Görme Pratiği söyleşisiyle fotoğraf sanatçısı Hüseyin Aldırmaz fotoğraf meraklılarıyla buluşacak.

1 Haziran Çarşamba günü de 20.30 Afşinli hemşerimiz şair ve fotoğraf sanatçısı Fatih Mortaş ‘Küçük Öyküler’ söyleşisiyle Sebahattin Atalay Kültür Merkezinde Afşinlilerle bir araya gelecek.

Editör: Haber Merkezi