Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçe genelindeki 28 kamu kurum ve kuruluş müdürünü, fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile taltif etti. 
Her kurumun yapması gereken çalışmaların kanun ve yasalarla belirlendiğini belirten Kaymakam Akkoyun, bunun üzerinde fedakarlık ve özveri isteyen bazı konular olduğunu dile getirerek, fedakarlık noktasında kurumların gayret içinde çalıştığını söyledi.
Elbistan Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda kurum ve kuruluş müdürleri ile bir araya gelen Kaymakam Tuncay Akkoyun, belge takdiminden önce yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Elbistan’da yaşanan sorunları bir şekilde koordine halinde çözmeye çalışıyoruz. Hepimizin yaptığı iş, devlet görevi, kamu görevi. En neticede hepimizin sorumlulukları var, görevleri var, yasal olarak belirlenmiş görevler. Bu yasal görevlerinde üzerinde, fedakarlık isteyen bazı konular oluyor. Bizi asıl memnun eden fedakarlık boyutu. Fedakarlık noktasında kurumlarımız gayet güzel, gayret içinde çalışıyorlar. İşler her zaman sorunsuz gitmiyor. Bazen sorunlarla da karşılaşıyoruz. Bazen idareci ve kurum o zaman kendini belli ediyor. O zaman gösterilen gayret de, o zaman gösterilen özveri de kıymetli oluyor. Bizi asıl ilgilendiren yasal görevlerin dışında, kurumların ve görevlilerin iyi hizmet olarak vatandaşa yansıması noktasında gösterilen çabadır. Bu anlamda Elbistan’da rakamsal veriler her geçen gün olumlu anlamda söylüyorum, yükseliyor. Bu verilerin ışığında vatandaş memnuniyeti de tabii ki her geçen gün artıyor. Tabii ki istediğimiz noktada mıyız, değil. Yapmak istediğimiz, yapmamız gereken birçok iş daha var. Bu anlamda çalışmalara da tüm hızıyla devam edeceğiz. Aslında çıtayı yükseltiyoruz. Kendi çalışmalarımızı, kendi kendimize hedefleri bir şekilde yükseltmiş oluyoruz.”
Kurum amirlerinin gayretli ve başarılı bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Akkoyun, “Kurum amirlerimize başarı belgesi vereceğiz ki, bizim gözümüzde bütün kurum amirlerimiz gayretli ve başarılı bir şekilde çalışıyorlar. Bundan sonraki süreçte de yine programımızdaki çalışanlarla ilgili değerlendirmede bulunacağız. Onu da bilahare değerlendireceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurum amirlerine başarı belgeleri, Kaymakam Tuncay Akkoyun tarafından verildi.
Törende, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, Vergi Dairesi Müdürü Aysel Işık, Sosyal Hizmetler Müdürü Akif Yüce, Huzurevi Müdürü Kısmet Satar, SYDV Müdürü Dilek Otlutepe, SGK Müdürü Halis Güven, İşkur Müdürü Mustafa Akgül, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cengizhan Firik, Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, Yurtkur Müdürü Mükremin Yücel, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nuri Yalçınöz, RAM Müdürü Cuma Otlutepe, Karayolları Şefi Hüseyin Özdemir, Orman İşletme Şefi Ceyhun Alkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Murat Küçük, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nedim Kızılkaya, Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Hamit Çelebi, Yazı İşleri Müdürü İlyas Elmas, Nüfus Müdürü Mustafa Gören, Kütüphane Müdürü Sadettin Özkan, Malmüdürü Vekili Yunus Gökçek, Tarım Müdürü Ayhan Özcan, Bölge Trafik Amiri Mehmet Akif Gökalpgil, Tapu Müdürü İsmail Atakan ve Kadastro Müdürü Murat Güner başarı belgesi alan isimler oldu.

Editör: Haber Merkezi