Sizlerle acizane bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Şöyle ki; Bizler dünyanın en güzel en değerli ve de en zor coğrafyasında yaşıyoruz. Bu ülkede gözü olan o kadar hain, sinsi ve içleri kin dolu ülkeler var ki saymakla bitmez. Hep Siyonistlerin gözü bu cennet vatanımızı nasıl karıştırır, nasıl parçalar ve de nasıl yutarız hesabı yapıyorlar.

Gelin, ne olursunuz bizler biraz doğruları düşünerek doğru hareket edelim. Sen şu partilisin, ben bu partiliyim sen falancasın ben filancayım deyip bizlerin beyinlerini yıkayıp, kardeşi kardeşe düşman edip ülkemizi kardeş kavgalarına sürüklemek istiyorlar.

Ben; şahsım olarak acizane partileri bir hizmet aracı olarak görüyorum. Herkesin fikrine saygım sonsuz, tabi ki şu partide olanda bu partide olanda olacak ama partiler din değil mezhep değildir. Çok aşırı derecede bir partinin fanatiği olmamak lazımdır diye düşünüyorum. Allah bize göz vermiş, kulak vermiş, el, ayak vermiş hepsinden de güzeli diğer canlılarda olmayan akıl vermiş. Bu uzuvlarımızı yerli yerince doğruyu bularak kullanmak lazım. Bazılarına göre bana doğru olan diğerine yanlış olabilir ama aklın yolu bir, doğru bir tane iki tane değil. İşte o iki doğru bizleri parçalayıp, bölüp yutmak istiyor.

Fazla uzatmadan haydin o bir doğruyu bulup, yakalayıp topyekun bu ülkeye sahip çıkalım.

Hepiniz hoşça kalın, dostça kalın, Allaha emanet olun.

Hacı Ali Karabulut

Editör: Haber Merkezi