Ev sahibinin anahtarını aldığını iddia eden 38 yaşındaki S. A., 8 katlı apartmanın çatı kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu

Kahramanmaraş'ta ev sahibinin anahtarını aldığı iddia edilen kiracısı, marketten aldığı jiletlerle birlikte katlı apartmanın çatı kısmına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Dulkadiroğlu ilçesi İsmet Paşa mahallesinde bir apartmanın çatısında meydana gelen olayda Ev sahibinin anahtarını aldığı öğrenilen 38 yaşındaki S.A. marketten aldığı jiletlerle 8 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri intihar girişiminde bulunan vatandaşın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı.

Polis ekipleri intihar girişimini engellemek için çatıdaki vatandaşı ikna etmeye çalışırken, bazı vatandaşlar ise ellerindeki cep telefonlarıyla canlı yayın yapma telaşına düştü. İntihar girişiminde bulunan S.A. polis tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Polislerin iknası sonrası aşağıya indirilen ve kendini görüntüleyen gazetecilerle röportaj yapacağını ifade eden S. A. kendisini bu hale getirdiklerini söylerken, gazetecilere, “Sizlerden Allah razı olsun. Allah sizin yokluğunuzu vermesin” dedi.

Ambulansa bindirilen S. A., orada da rahat durmadı. Ambulans ‘tan inmeye çalışan S.A. ilk girişiminde başarılı olamadı. İkinci girişiminde ambulanstan inen S.A. , elindeki boş anahtarlığı göstererek ''O anahtar buraya gelecek'' diye bağırdı. S.A. daha sonra ambulans ile hastaneye götürüldü.

Editör: Haber Merkezi