Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), Afşin-Elbistan Kömür İşletmelerinde istihdam edilecek işçi adaylarını cep telefonlarına gönderdiği mesajla dolandırıcılara karışı uyardı.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Afşin-Elbistan Kömür İşletmelerinde işe girmek için müracaat eden adaylar arasından mülakata girmeye hak kazanan işçi adayları için dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunarak, para talep eden kişilere itibar edilmemesini istedi.

Kurum tarafından yapılan uyarılarda şu ibarelere yer verildi:

“Sınava müracaat eden değerli adayımız. Afşin Elbistan Linyitleri'ne personel alımı ile ilgili işe alma vaadi ile para talep eden kişiler olduğuna dair duyumlar almış bulunmaktayız. Lütfen sizden para talep eden bu ve benzer kötü niyet taşıyan kişilere itibar etmeyiniz! Bu kişilerin kurumumuz ile ilgisi bulunmamaktadır.”

İŞKUR, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), tarafından Afşin-Elbistan Kömür İşletmesi Müdürlüğü’nde istihdam edilecek olan 300 kamu personeli için 3 bin 237 kişi yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacak.

Yazılı sınav 20 Mayıs'ta

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'ta yapılacak yazılı sınav 20 Mayıs 2017 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Adaylar yazılı sınava gireceği salonları ve sıra numaralarını sınavdan önce hem Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin http:/www.ybu.edu.tr/euas linkinden, hem de EÜAŞ'ın www.euas.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.

Sözlü sınav ise, 27 Mayıs 2017 tarihinde Kahramanmaraş’ta başlayacak ve adayların sözlü sınava hangi gün ve saatte katılacakları ve sınavlarla ilgili diğer detayları sınavdan önce EÜAŞ'ın www.euas.gov.tr internet adresinin duyurular kısmından öğrenebilecek.

AEL’ye 189 makine tamir bakım teknisyeni, 24 elektrik teknisyeni, 6 elektronik teknisyeni, 11 metal teknolojisi teknisyeni, 1 teknik ressam, 3 motorlu araçlar teknolojisi teknisyeni, 16 şoför, 40 iş makineleri operatörü ve 10 düz İşçi olmak üzere toplam 300 daimi işçi alımı gerçekleştirilecek

Editör: Haber Merkezi