Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), Afşin-Elbistan Linyitleri işletmesinde istihdam edeceği 300 işçiyi belirlemek amacıyla yapacağı mülakatın tarihini açıkladı. Mülakat 27-31 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak.

EÜAŞ, tarafından Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere alınacak olan 300  kişilik kadroyu belirleyeceği sınavla ilgili olarak ikinci bir duyuru yaparak, adayların sınava girecekleri yerlerle ile ilgili internet sitesi aracılığı ile duyuruda bulundu.

EÜAŞ tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğüne 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında, açıktan daimi kadroya atayacağı değişik branşlardaki 300 kişilik işçi alımı için 27.05.2017-31.05.2017 tarihleri arasında yapılacak sözlü sınav Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak olup sınav yeri açık adresi aşağıdadır. Türkiye İş Kurumundan gelen listelerde ismi olan tüm adaylar sözlü sınava katılabileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak adayların hangi gün ve saatte sınava girecekleri ekli listelerde belirtilmiştir.

Sözlü sınavlar, bir grup adaylar için sabah 09:00'da, diğer grup adaylar için öğleden sonra 13.00'de, aşağıdaki adreste yapılacaktır.

Sözlü Sınav Adresi : Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yamaçtepe Mah. Ahırdağı Cad. 93042. Sokak Hanefi MahÇiçek Bulvarı No:10/A 12 Şubat / KAHRAMANMARAŞ (Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş Barosu Arkası)” dendi.

Editör: Haber Merkezi