Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Belediye Başkanı Mehmet Güven'i makamında ziyaret etti.
 
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret eden Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet, Başkan Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette konuşma yapan ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, “ Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Afşin Belediye Başkanımız Afşin için en güzel hizmetleri yapacağına inanıyorum.İlimizde ve ilçelerimizde ekonomik göstergelerinin iyi olması ve gelişmesi hepimizin hedefidir. Belediyelerde bu konuda büyük katkı sağlamaktadır. Ticaret ve sanayi odaları ile belediyelerin işbirliği şüphesiz bu bağlamda önemlidir. Afşin Belediyemiz ve Elbistan Ticaret ve Sanayi odamız ile beraber ortak projelerde oluşturup Afşin'in ekonomisine de katkı sağlamaktan mutluluk duyarız. Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven’e başarılar dileriz. Bizleri makamında kabul ettikleri içinde teşekkür ederiz.” dedi.
 
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Güven," Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy,  ve yönetim kurulu üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İnşallah en kısa zamanda bizlerde Elbistan'a giderek Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy Bey'i ziyaret edeceğiz. Bizi ziyaret etmek için gelen Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve yönetim kurulundan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
 
Heyet yaptıkları ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek makamdan ayrıldılar.
Editör: Haber Merkezi