Kahramanmaraş'ta 5 gündür kayıp olan Ahmet Şeker'in öldürülmesiyle ilgili şüphelinin kız arkadaşı da tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta, Ali Osman K. (23), etekli videosunu çektiği iddiasıyla arkadaşı Ahmet Şeker'i (23) sırtından bıçaklayarak öldürdü ve cesedini sevgilisi Goncagül U. (23) ile birlikte ormanlık alana attı. Şeker'in kaybolmasının ardından başlatılan soruşturmada ulaşılan cesedi, olaydan sonra başka bir suçtan cezaevine giren Karataş ile birlikte ormanlık alana attığı belirlenerek gözaltına alınan Goncagül Uçar, tutuklandı.

Dün ormanlık alanda bıçakla öldürülmüş halde bulunan Ahmet Şeker (23) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Goncagül U'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 Goncagül U'nun ifadesinde, Şeker'i sevgilisinin öldürdüğünü ardından birlikte cesedi ormanlık alana attıklarını itiraf ettiği öğrenildi.

- Evinde kanlı bıçak bulunmuştu

5 gün önce işe gitmek için evden ayrılan Ahmet Şeker'den haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulunmuş, Şeker'in kaybolmasıyla ilgili başlatılan çalışma sonucu Ali Osman K. (23) üzerinde yoğunlaşan ekipler, zanlının evinde "luminol" kimyasal sıvı uygulanan yüzeylerde kan izlerine rastlamış ve kanlı bir bıçak bulmuştu.

Ardından polis yaptığı çalışmalarda şüpheli Ali Osman K'nin hırsızlık suçundan Kilis'te tutuklandığını belirlemiş, kız arkadaşı Goncagül U'yu ise Osmaniye'de gözaltına almıştı.

Editör: Haber Merkezi