Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Afşinli esnaf ve sanatkârlar için özel olarak yaptırdığı kurban bıçaklarının dağıtımına başladı.

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı öncesinde Afşin'de 'esnafın kurbanını keseceği bıçak ve kurban kesimi sonrası içeceği kahvesi esnaf odasından' kampanyası ile esnaflara bıçak ve kahve dağıtan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, aynı kampanyayı bu yılda sürdürdü.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Afşin Sanayi Sitesini ziyaret eden Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, esnafları tek tek dolaşarak üyelerinin hem bayramını kutluyor, hem de kurban bıçağı ile kahve hediye etti.

Kurbana değecek bıçağın Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı hediyesi olmasını istediklerini söyleyen Başkan Topaktaş, 'esnafın kurbanını keseceği bıçak ve kurban kesimi sonrası içeceği kahvesi esnaf odasından' kampanyasına sanayi sitesinden başladıklarını belirtti.

Kurban Bayramı öncesinde Afşin'deki tüm esnafları tek tek gezerek hediyeleri takdim edeceklerini ve bayramlarını tebrik edeceklerini ifade eden  “Geçtiğimiz yıl başlattığımız kurban bıçağı ve kahve dağıtımını bu yıl da başladık. Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizdeki bütün esnaf ve sanatkârlarımızı ziyaret ederek önce bayramlarını kutlamak istiyoruz. Ulaşabildiğimiz, gidebildiğimiz her esnafımıza odamızın hediyesini de takdim etmek istiyoruz. Gayretlerimiz bu yönde olacak. Esnaf Odası olarak her zaman esnaf ve sanatkârımızın yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın esnaf ve sanatkârlarımıza, hemşerilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi