Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, kırtasiye, hazır giyim ve ayakkabı sektörüne ilişkin satış yapan esnaflara lisansız ürün satmamaları yönünde uyarıda bulundu. 

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, esnaflara, bayisi olmadığı lisanssız ürünleri satma ve bulundurma noktasında uyararak, bazı ürünlerin üretim ve dağıtım yapan firmaların yetkilileri tarafından tutanak tutulup cezai müeyyide için işlem başlattığını belirtildi.   

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, üyelerine işyerlerinde Lisanssız ürün bulundurmamalarını istedi.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Topaktaş, “Ayakkabı, hazır giyim ve kırtasiye sektöründe satış yapan işyerlerine bazı ürünlerin üretim ve dağıtım yetkililerinin gelerek lisanssız ürün bulundurmaları, tespit ve bu işyerleriyle ilgili tutanak tutuğu görülmüştür.Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak Odamıza üye işyerlerini işyerlerinde Lisanssız ürün bulundurma ve satma konusunda uyarıyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi