Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından KİTAPÇI Kırtasiye sahibi Mehmet Soyer'e Afşin’in ve sektörün sosyal ve kültürel alanda gelişmesine vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

KİTAPÇI Kırtasiyede Mehmet Soyer’i ziyaret eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,Genel Sekreter Mustafa Gürbüz ve Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan,  Çay Tadında bir sohbet ortamında bir süre sohbet etti.

 Daha sonra Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan Plaketi birlikte takdim ettiler.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş yaptığı açıklamada, "Güzide esnaflarımızdan, Sektörün ehli Mehmet Soyer kardeşimize, Afşin’in sosyal ve kültürel gelişimine sağladığı katkılar ve ülkemizin önemli yazarlarını Afşinli okuyucularla buluşturma adına yaptığı kıymetli çalışmalarından dolayı kendisine acizane bir plaket takdim ettik.Bu emeklerinin artarak devam edeceğini umuyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

KİTAPÇI Kırtasiye sahibi Mehmet Soyer ise, nezaket dolu ziyaret ve plaket takdimi dolayısıyla Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi