Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,  ME-KA Otel sahibi İşadamı Mehmet Karakız'a teşekkür plaketi verdi.

İşadamı Mehmet Karakız'ı ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin'in en büyük eksikliklerinden biri olan oteli ilçeye kazandıran Karakız’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Plaket takdiminde konuşma yapan Esnaf Odası Topaktaş, “ İlçemizde bir otel olmayışının zorluğunu uzun süre yaşadık. Daha önceden dışarıdan gelen misafirlerimizi çevre ilçelerimize götürerek konaklamalarını sağlıyorduk. Mehmet Karakız ilçemizdeki bu eksikliği gördü ve Afşin’e yakışır 3 yıldız bir otel inşa etti. Ayrıca Esnaf Odası olarak esnaflarımıza her yıl düzenlemiş olduğumuz iftar etkinliklerimizde bizlere kapılarını sonuna kadar açtı. İlçemize yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı odamız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan İşadamı Mehmet Karakız ise, ilçede yapılan yatırımlara herkes sahip çıkmalı diyerek, kendilerini onurlandıran Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'a teşekkür etti.

 

Editör: Haber Merkezi