Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, KOSGEB Uygulamalı girişimcilik eğitimleri vereceklerini söyledi.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş yaptığı açıklamada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilmeleri bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla ilçemizde de Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ücretsiz girişimcilik kursu düzenleyeceğiz.

Ön başvurular 10.04.2017 tarihi itibariyle başlayacak olup şahsen yapılacaktır. KOSGEB değerlendirmesinden sonra kursa katılma hakkı elde eden 30 kişi ilk eğitim tarihi olan 26.27.28.29-04.2017 tarihlerinde diğer 30 kişi ise ikinci eğitim tarihi olan 15.16.17.18.19-05.2017 tarihlerinde 4 gün eğitim alacaklardır. Başvurular Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odasına şahsen yapılacaktır Dedi.
 

Editör: Haber Merkezi