Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki bayan esnaflara hediye verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin’de esnaflık yapan bayanları işyerinde ziyaret etti ve kadınlar gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm dünyada barışa vesile olmasını dileyen Topaktaş, kadına şiddetinin olmadığı kadın ve erkeğin hep beraber eşit, özgür yaşanabilir bir dünya yaratması temennisinde bulundu.

Topaktaş, “Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Ülkemizde kadınlar eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanında aktif rol almaktadır. Teşkilatımızda da her geçen gün artan sayı, nitelik, hizmet alanları ve başarılarıyla takdirle izlediğimiz siz kadın esnaf ve sanatkarlarımız görevlerinin başındadır. En zor mesleklerden birisi olan esnaflık  mesleğinde gösterdiğiniz çalışma azminiz her türlü takdire ve övgüye layıktır. Bütün bayan esnaflarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nünü kutlar oda olarak her zaman emrinizde olduğumu bilmenizi ister,  sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç dolu günler dilerim.” dedi.


Editör: Haber Merkezi