Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısı ile tüm esnaf ve sanatkarlar için hediye paketi hazırlandı.

Afşinli esnaf ve sanatkârları ziyaret eden Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, kurbana değecek bıçağın Esnaf ve Sanatkârlar Odasının bir hediyesi olmasını istediklerini belirtti.

Bu yıl dağıtılan hediye paketinin içerisine toz biber eklediklerini belirten Topaktaş, "Kurban Bayramının yaklaşması vesilesi ile esnaf ve sanatkarlarımız için kurban bayramına özel en güzel hediyenin yine esnafımıza özel yaptırılan bıçak olacağını düşündük."dedi.

 Esnafların yaklaşan kurban bayramını kutlayan Topaktaş, " Oda olarak gelenekselleştirdiğimiz esnaflarımıza kurban bıçaklarımızın dağıtımını yapıyoruz. Bu vesileyle esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, istişare ediyoruz ve fikir alışverişi yapıyoruz. Bu yıl bıçakların yanında kırmızı toz biber hediye ediyoruz. Esnaflarımızın da bize olan ilgi ve alakası çok güzel. İlçemizde yaklaşık bin 600 tane esnafımız var ve dörtte üçünü bitirdik. İnşallah nice bayramlarda esnaflarımızla iç içe olmaya devam ederiz. Tüm esnaflarımızın, ülkemizin ve tüm Müslüman aleminin yaklaşan kurban bayramını kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın emrindeyiz" açıklamasında bulundu.

Esnaf Odası tarafından dağıtılan hediyeleri alan esnaflarda Başkan Topaktaş'a teşekkür ederek, oda olarak güzel bir uygulamayı hayata geçirildiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi