Afşin’de geçtiğimiz Cumartesi günü Afşin Belediyesi Düğün Salonunda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda 550 oy alarak başkanlığa seçilen Emrah Gümüş, Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cihan Süt’ün elinden mazbatasını aldı.

Yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını almaya İlçe Seçim Kurulu’na gelen Gümüş, 4 yıl sürecek olan başkanlık mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Gümüş, “ Afşin esnaflarımız ve sanatkarlarımız tarafından bizlere verilen emaneti en iyi şekilde temsil edeceğiz. Esnaf ve sanatkarımıza fayda sağlayacak hizmetleri yapmaya gayret edeceğiz. Sağ olsun üyelerimiz bizi bu makama layık gördü. Sorumluluklarımızı iyi biliyoruz. Onların haklarını, sıkıntılarını çözebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bunun için gece gündüz var gücümüzle çalışacağız. İnşallah kimseye mahcup olmadan Afşinli esnaflarımıza hizmet edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Mazbatayı teslim eden Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cihan Süt de Gümüş ve yönetimine başarı diledi.

Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Afşin Esnaf Odası binasına giderek görevine başladı.

Editör: Haber Merkezi