Afşin Şöforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, ilçede yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette açıklamada bulunan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, "İlçemiz, Afşin'de yeni göreve başlayan değerli Emniyet Müdürümüz Turan Yüce'ye hem nezaket ziyereti hem de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. değerli müdürümüze hoşgeldin diyor görevlerinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Şoförler Odası Başkanı Topaktaş ise, şu ifadelere yer verdi:

"Afşin, fazla olay yaşanmayan, halkın devletine saygı duyduğu, Polis-Vatandaş işbirliğinin en güzel yaşandığı yerlerden birisidir. Umarım aynı huzur ve güvenliğimizin devamı yönündeki çalışmalarınız devam edecektir. İlçemizdeki görevinizde başarılar diliyoruz”

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Turan Yüce , "Afşin'de göreve başlamış olmaktan mutluluk duydum.  Ziyaretlerinden dolayı değerli Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Haber Merkezi