Afşin ESO'da düzenlenen imza törenine, Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut ve Afşin ESO Başkanı Hakan Topaktaş katıldı.

Yapılan anlaşmayla Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası kayıtlı olan esnafın, 6 ay ödemesiz 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlanabileceğini ifade eden Başkan Topaktaş, “ Şekerbank ile odamız arasında imzalanan bu protokol ile oda üyesi esnaflarımız özel imkanları içeren kredi seçenekleri sunulacak.” Dedi.

Özellikle pandemi süreci nedeniyle esnafların nakit ve ödeme dengelerinde yaşadıkları sıkıntıları hafifletme adına, devletin aldığı önlemlere ek olarak bankalarla işbirlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Topaktaş, şu bilgileri aktardı:

“İmzaladığımız bu protokolle, odamıza üye esnaflarımıza, 6 ay ödemesiz 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlanacak. Ayrıca üyelerimiz EFT ve havale işlemlerini 1 yıl ücretsiz gerçekleştirebilecek, POS ücretlerinde indirim, ilave istediklerinde ek hesap, çek karnesi, kredi kartı verilebilecek. Şekerbank ile yapmış olduğumuz bu protokolümüz Afşinli esnaflarımıza hayırlı olsun”dedi.

Mehmet Karabulut: “Anlaşma ile esnafın acil nakit ihtiyacı karşılanacak”

Şekerbank Afşin Şube Müdürü Mehmet Karabulut protokol ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Kuruluşumuzdan bu yana sorumlu bankacılık geleneğimizle yürüttüğümüz faaliyetlerin pandemi ile birlikte her zamankinden daha önemli olduğunu, hem dünyanın hem de ülkemizin içinden geçtiğimiz bugünlerde bu misyonu çok anlamlı kıldığını düşünüyoruz. Sürdürülebilir ekonomik büyüme için kritik önem sahip esnafımıza yönelik bu kez Afşin Esnaf Odası ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasıyla da odaya üye esnafımızın mevcut piyasa şartlarında oluşan acil nakit ihtiyaçları karşılamayı hedefliyoruz. Bu platform aracılığıyla sunduğumuz esnafa mobilden başvuru gibi dijital uygulamalarımızı da finansal kaynakları üretenlere ulaştırmak amacıyla çeşitlendireceğiz.

Şeker Mobil Şube üzerinden esnafa kolayca kredi başvuru imkânı…

Şekerbank, Afşin Esnaf Odası’na üye esnafın şubeye gitmeden mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile anında karşılayacak. Ayrıca oda üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yararlanabilecek. Yine esnaf ve sanatkârlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacak. Nakit desteğinden yararlanacak esnaf ve sanatkârlar dilerlerse pek çok avantaj içeren Şekerbank Üreten Kart ya da Bonus Business Kart sahibi de olabilecek.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi