Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Afşin'deki esnafları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasının geleneksel hale getirdiği "İftar Birlikteliği"nin 2'inci turu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Pasha Restoran'da gerçekleştirilen iftar programına ilçede faaliyet gösteren 300'e yakın esnaf katıldı. Esnafları tek tek kapıda karşılayan ve esnaflarla sohbet eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Ramazan ayında 3 tur halinde gerçekleştirdikleri iftar birlikteliğini geleneksel hale getirdiklerini belirterek Afşinli esnafları 2'nci kez iftar sofrasında buluşturduklarını söyledi.

İftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından kürsüye gelen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirtti.

Oda olarak esnaflarla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Topaktaş, “Burada esnaflarımız arasındaki ilişkileri pekiştirmenin yanında birlik ve beraberlik mesajı verdiğimize inanıyorum.  Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmalarına bütün esnaflarımızla bir araya gelene kadar devam edeceğiz. Buradaki amaç, sadece iftar yapmaktan ziyade birlik ve beraberlik nedir? Şuanda en güzel şekilde Afşin'imize ve memleketimize örnekliyoruz.  Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Benim sizlerin karşınıza her çıktığımda söylediğim bir şey vardı. Sivil toplum örgütlerinin bir tek hedefi var, o da; sadece hizmet etmek. Bende bu noktada şahsım ve yönetim kurulundan arkadaşlarımızla birlikte sizlerin her zaman hizmetindeyiz. Kapımız her zaman bütün esnaflarımıza açık. Bu vesileyle, tüm esnaf ve sanatkarlarımızın mübarek ramazan ayını ve idrak edeceğimiz Ramazan bayramlarını en kalbi duylarla kutluyorum. İftar programına katılan esnaflarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında buldu.

Başkan Topaktaş'ın konuşmasının ardından iftar programı, Afşinli Şair Mustafa Hamiş'in Esnaf isimli şiirini esnaflar için seslendirmesinin ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi