Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı esnaf iftar buluşmalarını tamamladı.

Pasha Restoran'da verilen iftar yemeğine 300 kişi katıldı. Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2016 yılı Ramazan ayı içerisinde 3 iftar programında toplamda bin'e yakın esnafı ağırladı.

Afşin Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ile yönetim kurulu üyeleri, iftar programına katılan esnafları kapıda karşıladı.

Ramazan ayı Birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğuna değinen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, "Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak bu İftar etkinliklerimizle birlik,beraberlik,kaynaşma ve dayanışmanın en büyük örneğini gösteriyoruz,Allah birliğimizi,beraberliğimizi,kaynaşma ve dayanışmamızı bozmasın" dedi.

Oda olarak esnaflarla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Topaktaş, “Burada esnaflarımız arasındaki ilişkileri pekiştirmenin yanında birlik ve beraberlik mesajı verdiğimize inanıyorum.  Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar buluşmalarına bütün esnaflarımızla bir araya gelene kadar devam etmeye çalıştık. Ramazan ayı içerisinde üç defa esnaflarımızla birlik ve beraberlik yemeğinde buluşmaya çalıştık. Bu vesileyle, tüm esnaf ve sanatkarlarımızın mübarek ramazan ayını ve idrak edeceğimiz Ramazan bayramlarını en kalbi duylarla kutluyorum. İftar programına katılan esnaflarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında buldu.

Editör: Haber Merkezi