Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat, 28 Ocak 2018 Pazar günü seçimli genel kurul yapılacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat, 28 Ocak 2018 Pazar günü Afşin Belediye Düğün ve Konferans Salonunda seçimli genel kurulları gerçekleştirileceğini belirtti.

Genel kurul öncesi açıklamada bulunan Başkan Polat, kooperatif olarak sağladıkları düşük faizli krediler ile Afşin esnafına her zaman destek olduklarını ifade ederek, "Kooperatif olarak Afşin esnaf ve sanatkarımıza sağladığımız düşük faizli krediler ile destek olarak esnafımızın nakit para ve finansman sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz.”dedi.

Olağan Genel Kurula tüm Afşinlileri ve esnaf sanatkarları davet eden Polat , “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’miz tarafından alınan (TESKOMB) karar doğrultusunda daha önce kooperatiflerde her yıl yapılan mali genel kurul yapılmayacak ve bu seçimde yönetime gelen başkanlar 3 yıl boyunca görevi yürütecek. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak bizlerde 2019 yılında yapılması gereken seçimli genel kurulumuzu 28 ocak 2018’de yapma kararı aldık.” diye konuştu.

3 yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmalardan bahseden Polat, “Göreve geldiğimiz 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 610 olan üye sayımızı 930 üyeye yükselttik ve daha önceki yıllarda esnafımıza desteği 21 milyon liradan 50 milyon liraya kadar çıkardık. Elimizden geldiğinde bütün esnafımıza destek olmaya ve onların sorunlarını gidermeye  çalışıyoruz.  İnşallah Afşin’deki esnaflarımızda işlerine katkı sağlamışlardır. Amacımız esnaflarımıza ve ortaklarımıza hizmet vermek, sıkıntısız bir kooperatif anlayışı işi içerisinde hizmetlerimize devam etmektir. Yapılacak olan genel kurulda adaylığımın ve yönetim kurulumun tekrar siz değerli ortaklarımızın uygun görüş ve desteklerinizle devam ettirmek isteriz. 2018 de yapılacak olan genel kurulun şimdiden ortaklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, tüm ortaklarımızı 28 Ocak Pazar günü Afşin Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda genel kurulumuza bekler, tüm ortaklarımıza saygılar sunarım. “açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi